Kooperatinė bendrovė "Oxmeat" darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 15 darbuotojų, kurie per metus išaugo 15,4 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 82,7 proc.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 46,7%. Tačiau, nepaisant darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 15,6 %.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo - darbuotojų buvo tik 7. Tai yra 12,5 % per metus sumažėjimas. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 31 %.

Bendrovės vidutinio darbo užmokesčio augimas per trejų metų laikotarpį svyruoja nuo 82,7 % iki 31 %. Šie dideli darbo užmokesčio padidinimai rodo, kad daugiau dėmesio turi būti skiriama darbuotojų atlyginimams. Nors pradinis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali reikšti, kad sunku išlaikyti darbuotojus dėl to, kad trūksta augimo galimybių, vėlesnių metų vidutinio darbo užmokesčio augimas gali pasiūlyti strategiją išlaikyti darbuotojus su padidėjusiais atlyginimais.

Tačiau nuolatinis darbuotojų skaičiaus mažėjimas nuo vienų metų iki kitų rodo galimą mažėjimo tendenciją arba veiksmingesnės darbo jėgos poreikį. Prie šio modelio gali prisidėti daug veiksnių, pavyzdžiui, technologijų pokyčiai, supaprastinti procesai arba rinkos sąlygos. Viską apsvarsčius, atrodo, kad Bendrovė daug investuoja į dabartinių darbuotojų atlyginimus. Be to, atrodo, kad būti tyrinėti būdus, kaip padaryti savo darbo jėgą efektyviau, siekiant išlaikyti pastovų ar mažėjantį darbuotojų skaičių.