Filmai ir kvapai, MB darbuotojai ir atlyginimai

Filmai ir kvapai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 68 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 21,4 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1462 EUR, t. y. 2,0 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo dar 17,6 proc., o bendras skaičius pasiekė 80. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo 0,5 proc. iki 1456 EUR.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius sumažėjo 18,8 proc. iki 65, greičiausiai dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, darbuotojų kaitos ir sprendimų dėl įdarbinimo. Nepaisant šio pokyčio, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 18,8 proc. ir pasiekė 1729 EUR.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, matome, kad 2021-2022 m. Bendrovė patyrė didelį metinį darbuotojų augimą. Tačiau šis augimas nebuvo tvarus, nes darbuotojų skaičius sumažėjo 2023 m. Tai gali reikšti galimą bendrovės įdarbinimo strategijos pokytį ar pokytį, o tai gali rodyti bendrovės verslo krypties ar rinkos paklausos pokyčius.

Kalbant apie darbuotojų kompensavimą, galime pastebėti, kad nors vidutinis darbo užmokestis 2021-2022 m. šiek tiek padidėjo, vidutinis darbo užmokestis 2022 m., palyginti su pirmaisiais metais, šiek tiek sumažėjo. Nepaisant to, 2023 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, galbūt atspindėdamas bendrovės pastangas pritraukti ir išlaikyti kompetentingą darbo jėgą.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per nagrinėjamą laikotarpį Bendrovės darbo jėga gerai augo, o jos metinis darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Tendencijos rodo, kad bendrovė sugeba išlaikyti sveiką bendrą vidutinį darbo užmokestį savo darbuotojams ir apskritai auganti darbo jėga, bet taip pat atskleidžia galimus iššūkius išlaikyti šį augimo tempą ir išlaikyti optimalią darbo jėgą.