Robolabs, UAB (304222026) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Robolabs DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šiais 2021 m. Bendrovė iš viso pranešė apie 57 darbuotojus. Šis skaičius, palyginti su praėjusių metų darbuotojų skaičiumi, gerokai padidėjo - 62,9 proc. Jų vidutinis darbo užmokestis 2021 m. pabaigoje sudarė 2415 EUR. Tai įspūdingas 17,0 % padidėjimas, palyginti su praėjusių metų pabaigoje užfiksuotu vidutiniu darbo užmokesčiu.

Įžengus į 2022 m., Bendrovė ir toliau pastebimai auga tiek savo darbuotojų sąrašuose, tiek darbo užmokesčio išlaidose. Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos darbuotojų bazė išaugo iki 78 narių: 36,8 proc. daugiau nei 2021 m. pabaigoje. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui taip pat išaugo ir per metus pasiekė 2584 EUR.

Plėtra tęsiasi iki 2023 m. Iki metų pabaigos darbuotojų skaičius išaugo iki 95, t. y. 21,8 proc., palyginti su 2022 m., vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 14,0 proc. ir dabar siekia 2945 EUR.

Kalbant apie įdarbinimą ir atlyginimą, matyti aiški personalo ir vidutinio darbo užmokesčio augimo trajektorija. Didėjantis darbuotojų skaičius ir nuolat didėjantis vidutinis darbo užmokestis reikštų, kad Bendrovė auga stabiliu tempu, užtikrindama patikimą darbuotojų struktūrą ir patogų darbuotojų atlyginimą. Tai teigiamas ženklas tolesniam bendrovės verslo augimui ir sėkmei.

Apskritai, iš pateiktų duomenų matyti, kad: - Darbuotojų skaičius apskritai toliau didėjo kiekvienais metais - Vidutinis darbo užmokestis auga ne tik absoliučia, bet ir santykine išraiška (procentais).

Tačiau taip pat reikėtų pažymėti, kad nors santykinis metinis darbo užmokesčio padidėjimas gali sulėtėti, ar net plynaukštėje, priklausomai nuo ekonominių scenarijų ir pasaulinių pokyčių. Nepaisant to, lentelėje pastebėtos augimo tendencijos yra teigiami trumpalaikiai rodikliai ir rodo optimistines bendrovės būsimos darbo jėgos ir finansinės būklės perspektyvas.