Jurginų mėsa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Jurginų mėsa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų pokyčių. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos organizacija turėjo 7 darbuotojus, kurie per metus išaugo 40,0 %. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 670 eurų, t. y. 7,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Bendrovės trajektorijai tęsiantis, iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius dar labiau išaugo - iki 8. Tai buvo nuosaikesnis, tačiau stabilus 14,3 proc. augimas, palyginti su ankstesnių metų tempu. Didėjant darbo jėgai, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis taip pat pastebimai išaugo - per metus jis padidėjo 12,2 proc. ir pasiekė 751 eurą.

2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius pasiekė lygį ir išlaikė stabilų 8 darbuotojų skaičių, o tai reiškia, kad tais metais jis augo 0,0 %. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 11,1 proc. ir sudarė 835 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad 2020 m. gruodžio mėn. – 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė pastebimai padidino savo darbo jėgą daugiau nei 150 proc., taip pat nuolat didino vidutinį darbo užmokestį, o bendras darbuotojų pelnas per tą patį laikotarpį padidėjo maždaug 25 proc. Subtilūs įdarbinimo ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčiai rodo nuolatinį Bendrovės įsipareigojimą plėsti savo veiklą išlaikant konkurencingą ir teisingą kompensavimo struktūrą darbuotojams.