Norvelina, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Norvelina DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 36 darbuotojus, t. y. 2,9 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 701 euras, t. y. 16,4 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovė toliau augo ir pritraukė daugiau darbuotojų, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė 38. Metinis augimas buvo didesnis - 5,6 %. Tačiau tuo pačiu laikotarpiu vidutinis atlyginimas sumažėjo. Vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 631 euro, t. y. 10,0 proc., palyginti su praėjusiais metais.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje Bendrovė pastebimai augo, jos gretose buvo 47 darbuotojai. Tai įspūdingas 23,7 proc. metinis augimas. Darbuotojų skaičiaus didėjimo tendencija yra gana puikus. Kartu su šiuo dideliu personalo augimu vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo ir siekė 693 eurus, t. y. 9,9 proc. daugiau nei 2022 m.

Kalbant apie darbuotojų tendencijas, kiekvienais metais Bendrovė nuosekliai augo. Jos darbuotojų skaičius nuolat didėjo nuo 36 2021 m. iki 38 2022 m., o 2023 m. pasiekė 47. Tai rodo nuolatinę plėtros ir augimo strategiją, kurioje daug dėmesio skiriama papildomų komandos narių samdymui.

Dėl darbo užmokesčio informacijos, yra intriguojanti tendencija, kurią galime pastebėti. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuo 2021 m. iki 2022 m., tačiau 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Tai rodo, kad nors bendras darbuotojų skaičius didėja, potencialiai gali būti persvarstyta darbo užmokesčio strategija, siekiant išlaikyti išlaidas labiau atitinkančias lūkesčius. Tik laikas pasakys, jei tai tendencija, kuri tęsiasi arba yra tiesiog duomenų blip.

Apskritai atrodo, kad Bendrovė auga ir plečiasi, kartu ieškodama sąnaudų optimizavimo. Darbuotojų skaičiaus augimo pokyčiai per trejus metus gali reikšti, kad vykdomas strateginis planavimas, siekiant suderinti darbuotojus su biudžeto aspektais. Vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas 2022 m. buvo daug žadantis, tačiau 2023 m. nuosmukį reikia stebėti, nes laikui bėgant tai gali turėti įtakos išlaikymui ar įdarbinimui.