Adentes, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Adentes DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje, mes ištirti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per tam tikrą laiką bendrovei. Per nurodytą laikotarpį nuo 2021 m. pabaigos iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis gerokai padidėjo - 16,7 proc. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 688 eurai, ir, palyginti su praėjusiais metais, darbo užmokestis gerokai išaugo - 34,3 proc.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė sumažino savo darbo jėgą 28,6 %, todėl dirbo 5 darbuotojai, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant didesnio dėmesio sąnaudų kontrolei, bendrovė pirmenybę teikė sąžiningam elgesiui su darbuotojais, todėl šiek tiek sumažėjo darbo užmokestis, o vidutinis atlyginimas likusiai darbo jėgai siekė 659 eurus. Palyginti su praėjusiais metais, darbo užmokestis sumažėjo 4,2 proc.

Paskutiniaisiais analizės metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė 5 darbuotojų darbo jėgą, o tai reiškia, kad ji nepasikeitė, palyginti su praėjusiais metais. Tai buvo potencialiai pastangos stabilizuoti savo darbuotojų skaičių. Nustatyta, kad vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,0 %, todėl darbo užmokestis padidėjo iki 692 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad tiriamuoju laikotarpiu Bendrovė patyrė reikšmingų pakilimų ir nuosmukių dėl savo darbuotojų sudėties ir darbo užmokesčio modelių. Užimtumo lygis svyravo: didėjo, o vėliau mažėjo, nors darbo užmokestis apskritai didėjo, iki 2022 m. jis labai išaugo, o vėlesniais metais šiek tiek sumažėjo, ir tai rodo, kad bendrovė stengiasi pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotą darbo jėgą.