Europinių kortelių servisas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Europinių kortelių servisas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 46 darbuotojai, t. y. 43,8 proc. daugiau darbuotojų nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas tuo metu buvo 2899 EUR, t. y. -4,0 proc. mažesnis nei tuo pačiu metu 2020 m.

2022 m. Bendrovė toliau augo ir iki metų pabaigos joje iš viso dirbo 50 darbuotojų. Tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 8,7 proc. Nepaisant to, kad praėjusiais metais atlyginimai sumažėjo, iki 2022 m. pabaigos vidutinis Bendrovės atlyginimas išaugo iki 3764 EUR. Tai įspūdingas 29,8 % padidėjimas.

Žvelgiant į 2023 m. pabaigą, Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis augo. Iki metų pabaigos Bendrovėje dirbo 56 darbuotojai, t. y. 12,0 proc. daugiau nei prieš metus. Darbo jėga toliau augo, nepaisant ekonominių sunkumų dėl kintančio pramonės pobūdžio. Atitinkamai vidutinis Bendrovės darbo užmokestis padidėjo iki 4115 EUR, t. y. 9,3 proc. daugiau nei 2022 m. tuo pačiu metu.

Naujausios tendencijos rodo teigiamas bendrovės ateities perspektyvas. Su augančiu darbuotojų skaičiumi ir didėjančiais atlyginimais, verslas, atrodo, juda sveika ir stabilia kryptimi. Kaip visada, tikslūs skaičiai ir tendencijos gali keistis priklausomai nuo rinkos sąlygų. Tačiau pateikti duomenys rodo, kad Bendrovė valdo ekonominius iššūkius, palaiko augimą ir savo talentų fondui teikia konkurencingus atlyginimus.