Dermofaktorius, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dermofaktorius DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 72 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 44 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 695 EUR. Tai atitinka 2 % metinį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą, palyginti su praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo. Bendrovėje dirbo 44 darbuotojai, t. y. 38,9 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant šio sumažėjimo, Bendrovės atlyginimas ir toliau didėjo. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 2 077 eurų, t. y. 22,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovė toliau keitė darbuotojų skaičių ir darbo užmokesčio struktūrą. Darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo ir siekė vos 4, taigi, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 90,9 %. Nepaisant smarkiai sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis pastebimai išaugo. Vidutinis darbo užmokestis siekė 3 583 eurus, t. y. 72,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Apskritai, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis augo, o darbuotojų skaičius skyrėsi. Tai rodo, kad bendrovės strategijoje daugiau dėmesio galėjo būti skiriama darbuotojų kompensavimui aukštesniu lygiu, o ne didelės darbo jėgos išlaikymui. Metinis darbo užmokesčio augimas gali būti dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, didesnio efektyvumo, atsirandančio dėl mažesnės darbo jėgos, arba strateginio sprendimo daugiau investuoti į darbuotojų atlyginimus. Tačiau darbuotojų skaičiaus sumažėjimas yra reikšmingas veiksnys, kurį gali tekti apsvarstyti ateityje bendrovės kryptimi. Tolesni tyrimai apie veiksnius, pavyzdžiui, pramonės, vietos, ir darbuotojų dinamikos būtų labai svarbu suprasti darbo galimybių ir darbo užmokesčio didinimo konkurencinėje rinkoje apetitą.