Transgosa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Transgosa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų personalo ir atlyginimų struktūros pokyčių. 2021 m. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, o tai rodo įspūdingą 60,0 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 719 eurų, t. y. 16,7 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius nepasikeitė - Bendrovė išlaikė 8 darbuotojus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai padidėjo - nuo 719 iki 1120 eurų, o tai yra įspūdingas 55,8 proc. augimas.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 25,0 %, t. y. iki 6 darbuotojų per metus. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo. Iki 2023 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis buvo 1261 euras, t. y. 12,6 proc. metinis augimas, nors ir šiek tiek mažesnis nei praėjusiais metais.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai keitėsi, o darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, o tai rodo akivaizdų dėmesį darbuotojų kompensacijoms ir galimoms pasekmėms organizacijos personalo struktūrai.