Dalelė Gruzijos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dalelė Gruzijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovėje atsirado reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui tuo metu sudarė 683 eurus, t. y. 17,8 proc. daugiau nei prieš metus.

2022 m. artėjant prie pabaigos (gruodžio 31 d.), Bendrovės darbuotojų skaičius pasikeitė. Darbuotojų skaičius išaugo 20,0 proc. ir pasiekė 6, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,0 proc. ir dabar vienam darbuotojui tenka 758 eurai.

2023 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 16,7 % ir pasiekė 5 %. Tačiau šis sumažėjimas buvo priešingas vidutiniam darbo užmokesčiui, kuris per metus toliau didėjo. Atlyginimai padidėjo 19,6 proc. ir pasiekė 907 eurus.

Šie darbuotojų skaičiaus ir jų atlyginimų svyravimai rodo intriguojantį augimo ir koregavimo modelį bendrovėje. Žengiant į priekį, ilgalaikis šių tendencijų poveikis bus labai svarbus siekiant stebėti ir suprasti bendrą bendrovės plėtrą ir finansines strategijas, susijusias su jos darbuotojais.