Benrita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Benrita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per metus, buvo ryškus darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. Pradėkime nuo 2021 m. gruodžio 31 d. duomenų. Šiuo metu Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, o tai yra stulbinantis 50,0 proc. darbo jėgos padidėjimas, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų atlyginimas eurais buvo 488 eurai, o tai reiškia, kad per metus gerokai išaugo - 33,4 %.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Darbo jėga sumažėjo iki 5 darbuotojų, t. y. 16,7 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičių, vidutinis darbo užmokestis vis dar augo, nes darbuotojai per mėnesį uždirbo vidutiniškai 638 eurus, t. y. 30,7 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovė išlaikė stabilią darbo jėgą su 5 darbuotojais, o tai reiškia, kad bendras darbuotojų skaičius nepasikeitė (-0,0 proc. metinis augimas). Per šį laikotarpį toliau didėjo darbuotojų atlyginimai - vidutinis mėnesinis darbo užmokestis siekė 695 eurus, t. y. nuosaikesnis, bet vis dar reikšmingas 8,9 proc. augimas, palyginti su praėjusiais metais.

Per trejų metų laikotarpį, nepaisant tam tikrų bendro darbuotojų skaičiaus svyravimų, galime pastebėti, kad vidutinis darbo užmokestis nuolat didėja. Bendrovės vadovybė žengė svarbius žingsnius remdama ir gindama savo darbuotojus siūlydama konkurencingus atlyginimus, nors darbo jėga plečiasi, o sutartys šiek tiek. Žengiant gilyn į ateitį, bus labai svarbu stebėti šias tendencijas ir išlaikyti pusiausvyrą tarp darbuotojų augimo ir patenkinamos kompensacijos.