AFServices, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AFServices DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojai ir atlyginimai pastebimai kito. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 17 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 5,6 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 2 191 euras, kuris, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 8,3 proc.

Kitais metais pastebimi reikšmingi pokyčiai tiek personalo, tiek darbo užmokesčio srityje. Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) bendrovės darbo jėga išaugo įspūdingu 58,8 proc. ir pasiekė 27 darbuotojus. Atitinkamai vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,2 proc., o darbuotojai vidutiniškai uždirbo 2 414 eurų.

Įžengus į 2023 m., Bendrovė išlaiko savo darbo jėgos dydį ir turi 27 darbuotojus, neskaičiuojant metinio pokyčio. Kalbant apie atlyginimą, yra mažesnė, bet nuosekli plėtra. Vidutinis atlyginimas gruodžio pabaigoje 2023 (gruodžio 31) erkių 3,4 %, su darbuotojais dabar uždirba apie € 2,497 vidutiniškai.

Analizuojant šias tendencijas galima pastebėti darbuotojų skaičiaus svyravimus, o bendras vidutinis darbo užmokestis per šiuos metus nuosekliai didėjo. Didėjant darbuotojų skaičiui, nuolatinis kuklus atlyginimų augimas gali reikšti Bendrovės įsipareigojimą teikti palankias kompensacijas už jų besiplečiančią darbo jėgą.