Skycop.com, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Skycop.com DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 15 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 16,7 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 599 EUR, t. y. 2,9 % metinis augimas.

Kitais metais įvyko transformacinis pokytis. Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų jėga išaugo įspūdingu 40,0 proc. metiniu tempu ir pasiekė 21 darbuotoją. Pažymėtina, kad vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai šoktelėjo (123,7 proc.), todėl vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 3 578 eurus.

Pagreitis tęsėsi ir 2023 m., rodantis stulbinantį 90,5 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą, o Bendrovėje dabar dirba 40 darbuotojų. Kartu su šia plėtra vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 57,5 proc. ir pasiekė 5 635 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021 m. pabaigoje bendrovė susidūrė su nedideliu darbuotojų skaičiaus sumažėjimu, tačiau nuo to laiko atsigavimas ir plėtra nuolat didėjo. Kartu su šiais personalo pokyčiais sutapo ir reikšmingas darbo užmokesčio augimo laikotarpis, rodantis strateginę verslo plėtrą.