Šeimos odontologijos klinika, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šeimos odontologijos klinika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1520 EUR. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pridėjo 2 darbuotojus, o jos bendras darbuotojų skaičius pasiekė 10. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį padidėjo iki 1705 EUR, t. y. per metus išaugo 56,9 %.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė didesnį augimą: padidėjo ir 4 darbuotojai, o bendras darbo užmokestis pasiekė 12. Vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 2293 EUR, t. y. 34,4 % per metus.

Per metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat mažėjo. 2021 m. užimtumas sumažėjo 11,1 %, o 2022 m. bendrovei pavyko padidinti darbuotojų skaičių, nepaisant rinkos iššūkių. Tačiau, nepaisant šio augimo, atrodo, kad 2023 m. Bendrovė pagaliau sustiprino savo darbo jėgą, padidindama 20 proc. daugiau darbuotojų.

Kalbant apie atlyginimus, skaičiai rodo didelį augimą. 2021-2022 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo 12,2 proc. Kitais metais įvyko dar didesnių pokyčių: vidutiniai atlyginimai išaugo net 34,4 %. Atrodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skyrė investicijoms į savo darbuotojus, ir atrodo, kad ši strategija atsiperka.

Tačiau, norint visiškai suprasti šių skaičių reikšmę, labai svarbu atsižvelgti į konkrečią pramonės šaką, kurioje veikia bendrovė, ir ekonominę aplinką tuo metu. Be šio konteksto, sunku nuspėti, ar šis pokytis yra tikimasi, ar neįprastai didelis.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat augo. Nepaisant to, kad per metus darbuotojų skaičius pradiniu laikotarpiu sumažėjo, 2022 m. Bendrovei pavyko atsigauti, o 2023 m. ji toliau augo. Taip pat gerokai padidėjo atlyginimai, o tai rodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria darbuotojų pasitenkinimui ir investicijoms. Tačiau gilesnis pramonės konteksto ir ekonominio klimato supratimas suteiktų daugiau įžvalgų apie įmonės prioritetus ir strategiją.