Ginmedika, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Ginmedika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Ginmedika" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 8
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 963 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +21%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 61%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, o tai reiškia, kad jos metinis augimas nebuvo didelis (0,0 % per metus arba per metus). Kita vertus, per tą laiką vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 920 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 75,0 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 8 darbuotojų, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, jis išaugo 14,3 %. Tuo pat metu sumažėjo ir atlyginimai: vidutinis atlyginimas sumažėjo iki 812 eurų (-11,8 proc. per metus).

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus ir siekė 8, o tai reiškia, kad per metus jokių reikšmingų pokyčių nebuvo. Priešingai, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 8,2 proc. ir pasiekė 878 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors Bendrovės darbo jėga šiek tiek padidėjo, per pastaruosius trejus metus darbo užmokestis augo nenuosekliai. Įmonės vadovybė gali tekti atidžiai stebėti šias tendencijas optimizuoti darbo jėgos valdymą ir darbo užmokesčio atlygį darbuotojams.