Riteriai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Riteriai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo akivaizdžių darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) organizacija turėjo 4 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 0%. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 036 eurai, t. y. stulbinantis 200,1 proc. metinis augimas.

Priešingai, 2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo ir iš viso sudarė 5 darbuotojus, o tai rodo didelį 25 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo 38,5 proc. iki 637 eurų.

Padėtis 2023 m., atrodo, svyruoja. Iki gruodžio pabaigos darbuotojų skaičius vėl sumažėjo iki 4, o tai atitinka 20 proc. metinį sumažėjimą. Tuo pat metu smarkiai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis 51,4 %, kuris sumažėjo iki 310 EUR vienam darbuotojui.

Šios darbuotojų ir darbo užmokesčio modelių tendencijos rodo dinamiškus pokyčius Bendrovės viduje ir gali prireikti organizacijai įvertinti savo darbuotojų išlaikymo politiką ir darbo užmokesčio struktūras.