Geminis LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Geminis LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus stebima bendrovės darbuotojų statistikos ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 5 darbuotojai, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 25,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo pačiu laikotarpiu buvo 764 eurai ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 17,1 proc.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius nepasikeitė ir liko 5. Nors darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, neaugo, bendrovės darbo užmokestis padidėjo. Vidutinis atlyginimas padidėjo 7,7 proc. ir dabar siekia 823 eurus.

2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbo jėgos dydis išliko pastovus - joje vis dar buvo 5 darbuotojai. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 17,0 %. Naujas vidutinis darbo užmokestis siekė 963 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendras bendrovės darbuotojų skaičius per trejus metus išliko stabilus, vidutinis jos darbuotojų darbo užmokestis pastebimai didėjo ir iš eilės augo 17,1 %, 7,7 % ir 17,0 %. Šie pokyčiai rodo įmonės finansinę būklę ir galimą įsipareigojimą didinti darbuotojų kompensaciją.