Elidenta ir partneriai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Elidenta ir partneriai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus mūsų bendrovės duomenų analizėje galima pastebėti pastebimą darbuotojų ir atlyginimų dinamiką. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 5 darbuotojai, o darbuotojų skaičius per metus gerokai sumažėjo - 16,7 proc. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 824 eurai, t. y. 61,3 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbo jėga sustiprėjo ir pasiekė teigiamą posūkį - per metus išaugo 40,0 %, o tai iš viso sudarė 7 darbuotojus. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 6,8 proc. iki 880 eurų. Tai ir toliau rodo stiprią darbuotojų darbo užmokesčio didėjimo tendenciją.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė stabilų 7 darbuotojų darbo jėgos dydį, o metinis augimas siekė 0,0 %. Stebina tai, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 22,1 proc. ir pasiekė 1074 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus mažėjimą, o 2022 m. darbuotojų skaičiaus augimo trajektoriją. Tuo pat metu pastebėtas lygiagrečiai išaugęs vidutinis darbo užmokestis, o tai dar labiau patvirtina, kad Bendrovė skiria didelę darbuotojų atlyginimų priemoką.