FM17, UAB darbuotojai ir atlyginimai

FM17 DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Investavimas į darbuotojus ir jų darbo užmokestis buvo reikšmingas dėmesys bendrovei per pastaruosius kelerius metus. Žvelgiant į pagrindinius statistinius duomenis ir duomenis, matome teigiamą darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio didėjimo trajektoriją.

2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, kurie viršijo praėjusių metų rodiklius 40,0 %. Tuo tarpu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 4319 eurų, t. y. 34,9 proc. daugiau nei prieš metus.

Pereinant prie kitų metų, duomenų rinkiniai parodė tolesnę plėtrą. 2022 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 8, t. y. 14,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Atitinkamai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 6134 eurus, o metinis augimo tempas - 42,0 %.

Prognozės dėl Bendrovės būsimos darbo jėgos ir darbo užmokesčio perspektyvų atrodo suderintos su ankstesniu augimu. Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius turėtų išaugti iki 9. Net ir su mažesniu 12,5 proc. metiniu augimu, tai vis dar yra nuolatinis įsipareigojimas plėsti komandą.

Tačiau, palyginti su ankstesniais metais, darbo užmokesčio augimo tempas atrodo mažiau rožinis. Numatoma, kad 2023 m. vidutinis darbo užmokestis bus 5369 EUR, t. y. -12,5 % metinis augimas. Tačiau šis procentinis pokytis yra kontrastas, palyginti su itin dideliu 2022 m. metiniu augimo tempu.

Nepaisant šio nedidelio darbo užmokesčio augimo sumažėjimo, bendras Bendrovės atsidavimas darbuotojų darbo saugumui ir sąžiningam pelnui yra pastovus. Gauti 4 daugiau darbuotojų ir vidutinis darbo užmokestis padidėjo -12,5 % realiąja prasme, atskaičius mokesčius vis dar yra reikšmingas pagerėjimas. Įmonės vadovai gali būti įgyvendinti atsargiai biudžeto priemones kontroliuoti infliaciją, o ne visiškai pakeisti dėmesio.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis kasmet didėja, o augimo tendencija išlieka iki 2023 m. Bendrovės darbo jėga labai išaugo, o vidutinis darbo užmokestis pastaraisiais metais buvo gerokai didesnis. Nors 2023 m. vidutinis darbo užmokesčio augimas šiek tiek sumažėjo, tai vertinama atsižvelgiant į strateginį požiūrį siekiant išlaikyti darbuotojų pasitenkinimą ir finansinį efektyvumą.