Salve medicina, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Salve medicina DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų analizė atskleidžia didelius svyravimus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. 33,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 517 eurų, įspūdingas 182,8 proc. metinis augimas.

Tačiau iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbo jėga ir darbo užmokestis pastebimai pasikeitė. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, o tai reiškia, kad, palyginti su 2021 m. pabaiga, sumažėjo 12,5 proc. Šį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą lydėjo vidutinis darbo užmokestis nuo 517 iki 401 euro, t. y. itin didelis 22,5 proc. metinis sumažėjimas.

Persikėlus į 2023 m. gruodžio 31 d., darbo jėga nuolat mažėja, nes dabar Bendrovėje dirba tik 6 žmonės, o tai rodo, kad, palyginti su 2022 m. pabaiga, toliau mažėja 14,3 %. Įdomu tai, kad drastiškai didėja vidutinis darbo užmokestis. Dabar darbuotojai vidutiniškai uždirba 1065 eurus, t. y. 165,9 proc. daugiau nei pernai, palyginti su darbuotojų skaičiaus mažėjimu.

Apibendrinant galima teigti, kad bendrovės darbo jėgos sudėtis ir darbo užmokestis svyravo. Nors darbuotojų skaičius nuolat mažėjo, vidutinis darbo užmokestis rodė atvirkštinę tendenciją - iš pradžių smarkiai išaugo, o galiausiai sumažėjo, po to dar labiau padidėjo. Šie ryškūs pokyčiai reikalauja kruopštaus stebėjimo ir galimo pagrindinių veiksnių išaiškinimo.