Biovita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Biovita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje buvo 19 darbuotojų ir vidutinis darbo užmokestis siekė 3393 EUR. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 11,8 %, o vidutinis darbo užmokestis - 10,3 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius išaugo iki 26, o tai reiškia, kad darbo jėga per metus išaugo 36,8 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį sumažėjo 17,9 % per metus - iki 2785 EUR. Šis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas gali būti įvairių ekonominių veiksnių ar strateginių verslo sprendimų rezultatas.

2023 m. darbuotojų skaičius bendrovėje sumažėjo iki 21 dėl -19,2 proc. metinio augimo. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo - 37,3 proc. per metus ir pasiekė 3825 EUR.

Analizuodami šias tendencijas matome, kad per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis labai svyravo. Tačiau atsižvelgiant į 2023 m. informacijos neatitikimą ir į tai, kad nėra papildomų aplinkybių, negalima padaryti galutinės išvados dėl pateiktų pakeitimų pagrindinių priežasčių. Svarbu atsižvelgti į tai, kad tokie įmonės dydžio ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai gali turėti įtakos įvairiems veiksniams, pavyzdžiui, ekonomikai, pramonei, įmonės verslo strategijai ir žmogiškųjų išteklių valdymo politikai.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. gruodžio mėn. – 2022 m. gruodžio mėn. bendrovės darbuotojų skaičius nuolat augo, tačiau 2023 m. jis sumažėjo. Vidutinis darbo užmokestis 2022 m. padidėjo, o 2021 m. sumažėjo tik gerokai, t. y. 2023 m. Šios tendencijos rodo didelius svyravimus, į kuriuos reikėtų atsižvelgti atsižvelgiant į bendrą pramonės ir rinkos kontekstą. Reikėtų daugiau informacijos, kad būtų galima spręsti galimas priežastis, dėl šių darbo jėgos dydžio ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčius.