Maisto ūkis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Maisto ūkis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, remdamiesi pateiktais duomenimis, analizavome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, o tai reiškia reikšmingą 100 proc. metinį augimą. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 060 eurų, t. y. 73,4 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir praėjusiais metais, vis dar skaičiuojant 8 darbuotojus, t. y. 0 proc. metinis augimas. Nors bendrovė išlaikė darbuotojų skaičių, jos atlyginimai pastebimai pasikeitė. Vidutinis atlyginimas siekė 1 279 eurus, t. y. 20,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos, bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 12,5 proc. ir iš viso pasiekė 9 darbuotojus. Įdomu tai, kad, kalbant apie atlyginimus, nebuvo jokio nukrypimo nuo praėjusių metų, išlaikant vidutinį 1 279 eurų darbo užmokestį ir 0% metinį augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis smarkiai išaugo, per kitus dvejus metus darbuotojai nuolat augo, o darbo užmokestis augo nuosaikiau.