Perkūno siuvėjas, MB darbuotojai ir atlyginimai

Perkūno siuvėjas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mes išryškinti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje remiantis pateiktais duomenimis. 2021 m. Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo -14,3 %. Nors vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 749 EUR, jis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo nedaug - 2,3 %.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus - 6, t. y. 0,0 proc. metinis pokytis. Vidutinis bendrovės darbo užmokestis gerokai išaugo - 18,0 proc. per metus ir pasiekė 883 eurus.

Naujausiais 2023 m. duomenimis, bendrovės darbo jėga gerokai sumažėjo - iki 5 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus ji pasikeitė 16,7 %. Nepaisant darbuotojų mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,3 proc. iki 948 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius per metus mažėjo, o darbo užmokesčio augimo tempai svyravo. Kaip organizacija strategizes ateities augimo, išlaikyti kokybės darbo jėgos ir darbo užmokesčio valdymo pusiausvyra bus raktas.