Sutelktinio finansavimo platforma Profitus, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sutelktinio finansavimo platforma Profitus DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje pastebimai augo darbuotojų skaičius ir atlyginimai. 2021 m. Bendrovėje dirbo 15 darbuotojų, o tai rodo, kad jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 50 %, palyginti su praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 2 547 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo -24,1 %.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 20 proc. iki 18. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 43,2 proc. iki vidutiniškai 3647 eurų. Tai buvo ryškus kontrastas 2021 m. tendencijai.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovė užfiksavo puikų 77,8 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą ir pasiekė 32 darbuotojus. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, tačiau lėčiau - 7,3 proc., palyginti su 2022 m., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 3 912 eurų.

Apskritai, Bendrovės darbo jėga nuolat augo ir buvo pastebimos reikšmingos darbo užmokesčio tendencijos. Šis darbo jėgos padidėjimas turėjo nuoseklią vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją, o augimo tempas per trejus metus svyravo.