Verified Payments, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Verified Payments DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovė patyrė pastebimų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje bendrovė turėjo 29 darbuotojus, kurie, palyginti su ankstesniais metais, gerokai išaugo - 141,7 proc. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas buvo 3 247 EUR, o metinis augimas - 21,0 %.

2022 m. pabaigoje darbuotojų skaičius sumažėjo iki 28, t. y. šiek tiek sumažėjo 3,4 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - iki 3 441 euro, t. y. per metus padidėjo 6,0 proc.

2023 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - 21,4 proc., o metų pabaigoje tik 22 darbuotojai. Nepaisant darbuotojų skaičiaus mažėjimo, bendrovė ir toliau investavo į savo darbuotojus, kaip matyti iš nepaprasto 16,9 proc. vidutinio darbo užmokesčio augimo. Iki 2023 m. pabaigos darbuotojai jau gaudavo vidutinį 4 023 eurų darbo užmokestį.

Šie užimtumo ir darbo užmokesčio pokyčiai per trejų metų laikotarpį rodo, kad bendrovė daugiausia dėmesio skiria aukštos kvalifikacijos darbuotojų išlaikymui ir pagarbai jiems, nepaisant bendrų darbuotojų skaičiaus svyravimų. Ši strategija gali reikšti įmonės svarbą strateginiam darbo jėgos planavimui ir tvarioms investicijoms į darbuotojų gerovę.