Achema Gas Trade, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Achema Gas Trade DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus bendrovės darbuotojai ir atlyginimai pastebimai augo. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 6 darbuotojai, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė 20,0 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 3416 eurų, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 78,9 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius padidėjo 33,3 proc. ir pasiekė 8, o tai rodo nuolatinį augimą bendrovėje. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo ir per metus padidėjo 7,4 proc. iki 3670 eurų.

Kaip mes pasiekti gruodžio 31, 2023, atrodo, kad darbuotojų skaičius išliko stabilus 8, rodo metinį augimą 0,0% šiais metais. Vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir per metus padidėjo įspūdingu 17,3 proc. iki 4304 eurų.

Apskritai, Bendrovė patyrė nuolatinį darbo jėgos augimą, taip pat kintančią atlyginimų struktūrą. Darbo užmokesčio augimo svyravimai per pastaruosius trejus metus gali atspindėti vidinius pokyčius ir išorinius ekonominius veiksnius, lemiančius įmonės darbo užmokesčio išlaidas.