Adutiškio perlas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Adutiškio perlas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami nurodytus bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų duomenis, galime nustatyti reikšmingas darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021, 2022 ir 2023 metais. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 110 darbuotojų, t. y. 10 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 1 144 EUR, o metinis padidėjimas - 16,2 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 110 darbuotojų, o tai rodė, kad darbo jėga reikšmingai neaugs ar mažės. Tačiau darbo užmokestis ir toliau didėjo: vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1261 euro, t. y. 10,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė 110 darbuotojų darbo jėgą, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Priešingai, atlyginimai, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 23,6 %, o vidutinis atlyginimas padidėjo iki 1 559 EUR. Tai rodo, kad bendrovė ketina tinkamai kompensuoti savo darbo jėgą, greičiausiai reaguodama į išorės darbo užmokesčio rinkos sąlygas ir darbuotojų išlaikymo strategijas.

Taigi, nors bendras bendrovės darbuotojų skaičius per šiuos trejus metus išliko gana stabilus, nuosekliai didėjo darbuotojų atlyginimai, o tai rodo, kad bendrovė tikslingai stengėsi subalansuoti darbo jėgos valdymą ir teisingą atlyginimą. Šis metodas galėtų padėti skatinti didesnį darbuotojų pasitenkinimą ir bendrą organizacinę veiklą ateityje.