Ramonda, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ramonda DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, t. y. 0,0 % daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šio laikotarpio darbuotojų darbo užmokestis buvo 623 EUR, t. y. 8,8 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - tik 6 darbuotojai (t. y. -14,3 proc. per metus). Tačiau vidutinis darbo užmokestis išliko beveik nepakitęs - jis sumažėjo 1,9 proc. iki 612 EUR.

Kitais metais, 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir išliko toks pat - 6 darbuotojai, kaip ir ankstesniais metais, t. y. per metus pasikeitė 0 %. Tačiau darbuotojo vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 713 EUR darbuotojams, t. y. 16,6 proc. daugiau nei pernai.

Apskritai, žiūrėdami į šios konkrečios bendrovės darbo užmokesčio tendencijas, galime pastebėti, kad vidutinis darbo užmokestis analizuojamu laikotarpiu kito. Nors darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2023 m., palyginti su ankstesniais metais, pastebimai padidėjo, o tai rodo, kad ateityje bendrovės darbo užmokesčio išlaidos gali didėti. Be to, nors 2022 m. darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali būti vertinamas kaip neigiama tendencija, nuolatinis darbuotojų skaičius 2023 m. rodo, kad šis reiškinys išsilygina. Apibendrinant galima daryti išvadą, kad šiuo metu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis didėja, ir nors darbuotojų skaičius šiek tiek svyruoja, bendri Bendrovės darbo jėgos rodikliai yra stabilūs ir ne drastiškai mažėja.