LYNN group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LYNN group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Trys atskiri terminai, čia yra darbuotojas ir darbo užmokesčio tendencijos generinių Įmonės:.

1. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje buvo įdarbinti 4 darbuotojai. Tai atspindi darbuotojo metinį augimą (0,0 %). Vidutinis darbo užmokestis šiuo laikotarpiu buvo 2730 eurų. Palyginti su praėjusiais metais, tai reiškia, kad metinis darbo užmokestis išaugo 15,1%.

2. Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., ta pati įmonė išsiplėtė su papildomu darbuotoju, iš viso 5 darbuotojais. Tai buvo reikšmingas 25 % metinis augimas. Tuo pat metu pastebimai padidėjo ir darbo užmokesčio vertė: vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3884 eurų, t. y. 42,3 proc. per metus. Tai rodo dideles investicijas į personalo didinimą ir atlyginimų didinimą.

3. Tačiau iki gruodžio 31, 2023, darbuotojas skaičius sumažėjo iki 4 darbuotojų, o tai reiškia didelį metinį sumažėjimą 20%. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičiaus, Bendrovė ir toliau įsipareigojo didinti darbuotojų atlyginimus. Vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir siekė 422 eurus, t. y. 8,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Per šiuos tris laikotarpius Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčių. Pagrindiniai šių pokyčių aspektai, be abejo, apima didelį darbuotojų skaičiaus padidėjimą (2022 m.), po kurio pastebimai sumažės (2023 m.), ir nuoseklią atlyginimų didėjimo tendenciją minėtu laikotarpiu. Apskritai šios tendencijos rodo, kad Bendrovė sąmoningai investuoja į savo darbuotojus mokėdama didesnius atlyginimus; tačiau darbuotojų skaičiaus svyravimai gali reikšti, kad darbo jėgos planavimas bus iš naujo įvertintas arba pertvarkytas.