Juvesas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Juvesas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 95 eurus. Tai reiškia 0,0% metinį darbuotojų skaičiaus augimą, o vidutinis darbo užmokestis išaugo 72,3%.

2022 m. Bendrovė patyrė pokyčių, nes darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, t. y. per metus sumažėjo 33,3 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis išaugo žymiai daugiau. Vidutinis likusių darbuotojų darbo užmokestis siekė 253 eurus ir per metus padidėjo 166,8 %.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaiko tiek pat darbuotojų, t. y. 4. Bendras darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Nepaisant to, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 279 eurų, t. y. 10,4 proc. daugiau nei 2022 m.

Darbo užmokesčio tendencijos ir darbuotojų skaičiaus dinamika rodo, kad šiuo laikotarpiu Bendrovė daugiausia dėmesio skiria darbuotojų atlyginimui. Didelis vidutinis darbo užmokesčio augimas 2022 m. gali reikšti, kad Bendrovė investavo į savo darbo jėgą, padidindama atlyginimus, o tai greičiausiai prisidėjo prie darbuotojų skaičiaus pokyčių. Tai galėjo būti strateginis žingsnis, kuriuo buvo siekiama išlaikyti geriausius darbuotojus, nepaisant to, kad sumažėjo bendras darbuotojų skaičius. Tačiau 2022-2023 m. darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, atrodo, turėjo nedidelį poveikį vidutiniam darbo užmokesčiui, o tai rodo, kad Bendrovės darbuotojų kompensavimo strategija gali būti stabili ir mažiau priklausyti nuo darbuotojo kiekio. Nepaisant to, labai svarbu pažvelgti daugiau ilgesnius laikotarpius išsamų supratimą apie bendras tendencijas.