NexPay, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NexPay DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 29 darbuotojus, t. y. 314,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis šiais metais buvo 2 721 euras, kuris, palyginti su praėjusių metų vidutiniu darbo užmokesčiu, sumažėjo 15,5 proc.

2022 m. bendrovė išlaikė darbo vietų skaičių - 29 darbuotojus, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, reikšmingo augimo nebuvo. Vidutinis darbo užmokestis šiek tiek pagerėjo - 27,1 proc. iki 3 459 eurų per metus.

Kitais, 2023 m., bendrovė išlaikė 29 darbuotojų užimtumo lygį, tačiau nepatyrė jokio augimo ar nuosmukio. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo, nors lėčiau - -2,8 %. Tais metais vidutinis atlyginimas buvo 3 361 euras.

Apskritai pastaraisiais metais Bendrovės užimtumo rodikliai gerokai padidėjo, tačiau panašu, kad 2023 m. augimas sulėtėjo. Priešingai, darbo užmokesčio tendencijos rodo panašų scenarijų: 2021 m. smarkiai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, o 2022 m. pagerėjo, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Šios tendencijos, remiantis pateiktais duomenimis, rodo Bendrovės pastangas valdyti savo darbo jėgą, sprendžiant darbo užmokesčio išlaidų svyravimus. Tačiau svarbu atsižvelgti į tai, kad ši informacija yra pagrįsta tik pateiktais duomenimis, neatsižvelgiant į išorinius veiksnius arba atitinkamos bendrovės pramonės šakos būklę.