Beno laivynas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Beno laivynas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus įvyko reikšmingų pokyčių bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų struktūroje. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos Bendrovė turėjo 15 darbuotojų, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, buvo 36,4 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 622 eurai, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 6,5 proc.

2022 m. gruodžio pabaigoje Bendrovėje dirbo 17 darbuotojų, t. y. 13,3 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu buvo pasiektas įspūdingas 75,1 proc. vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas, kuris siekė 1089 eurus. Šį didelį darbo užmokesčio padidėjimą lėmė įvairūs veiksniai, tokie kaip darbo užmokesčio augimas, geresnės ekonominės sąlygos arba darbuotojų įgūdžių derinio pokyčiai.

Artėjant 2023 m. gruodžio pabaigai, darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo ir siekė 14, o metinis augimas sumažėjo 17,6 %. Nepaisant sumažėjusio personalo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo nedaug, bet teigiamai - 5,7 proc. ir dabar siekia 1151 eurą.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per visą laikotarpį darbuotojų skaičius svyravo, tačiau vidutinis darbo užmokestis išliko palyginti didelis ir nuolat didėjo, o tai teigiamai atsiliepė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų valdymo strategijoms.