Klausučių Stasio Santvaro pagrindinės mokyklos vaikų dienos centras darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima pastebima bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo ir, palyginti su praėjusiais metais, siekė 6, o jo augimas siekė 50 proc. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 409 eurai, o per metus išaugo 84,5 %.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 16,7 proc., todėl bendra darbo jėga padidėjo iki 7. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 15,9 proc. ir vidutiniškai siekė 475 eurus.

Pereinant į 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigą, bendrovė ne tik išlaikė stabilią darbo jėgą (0 proc. augimas), iš viso turėjo 7 darbuotojus, bet ir pastebimai padidino vidutinį darbo užmokestį. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 21,7 proc. ir dabar siekia 578 eurus.

Šie duomenys rodo, kad nors darbuotojų skaičius per nurodytą laikotarpį augo nevienodai, darbo užmokestis nuolat kito teigiama linkme. Artėjant 2024 m. Bendrovės įsipareigojimas dėl darbuotojų atlyginimų, nors ir svyruojant darbo jėgos dydžiui, didėja.