Levandula, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Levandula DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, o tai reiškia nulinį darbuotojų skaičiaus augimą per metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 575 eurai, o metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė.

Artėjant 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Bendrovėje dabar dirba 7 darbuotojai, t. y. 30 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Įdomu tai, kad vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams per metus išaugo 19,9% iki 689 eurų. Tai reiškia, kad, nepaisant to, kad turi mažiau darbuotojų, Bendrovė kiekvienam darbuotojui skiria daugiau išteklių didesnių atlyginimų forma.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovėje buvo 6 darbuotojai - per metus sumažėjo 14,3 %. Kartu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2022 m., gerokai sumažėjo - 47,1 proc. ir siekė 365 eurus. Todėl, nors bendras darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, metinis darbo užmokesčio sumažėjimas pastebimai pasikeitė Bendrovės išlaidų požiūriu.

Lyginant tris skirtingus terminus, pastebėtos tendencijos apima darbuotojų skaičiaus ir jų atlyginimo svyravimus. Akivaizdus didelis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas: iš pradžių pastebėtas šiek tiek neigiamas 0 proc. augimas, vėliau - 30 proc. sumažėjimas ir galiausiai 14,3 proc. metinis sumažėjimas. Taip pat pastebimos darbo užmokesčio tendencijos: vidutinis darbo užmokestis sulėtėjo, po to gerokai padidėjo 19,9 %, o sumažėjo 47,1 %. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė gali patirti veiklos ar struktūrinių pokyčių, turinčių įtakos jos bendrai personalo strategijai ir darbuotojų kompensavimui.