HomeToGo Technologies Vilnius, UAB darbuotojai ir atlyginimai

HomeToGo Technologies Vilnius DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo - 83,3 proc., palyginti su praėjusiais metais, ir bendras darbuotojų skaičius padidėjo iki 11. Be to, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis per metus padidėjo 4,4 proc. ir siekė vidutiniškai 6 915 EUR.

Po metų, 2022 m., palyginti su ankstesniais metais, Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 36,4 %. Dėl to 2022 m. pabaigoje iš viso dirbo 7 darbuotojai. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo, nors ir lėčiau, o metinis augimas siekė -0,8 %, todėl vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo 27 EUR - iki 6 861 EUR.

Kitais, 2023 m., bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek stabilizavosi - iš viso buvo 9 darbuotojai, t. y. 28,6 proc. daugiau nei pernai. Tai buvo stipresnis atsigavimo ženklas, tačiau darbo užmokesčio augimas nebuvo teigiamas. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 26,4 proc. iki 5 051 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovė sparčiai plėtėsi, gerokai padidėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Tačiau po plėtros 2022 m. sumažėjo darbuotojų skaičius, nors vidutinis darbo užmokestis šiek tiek pasikeitė. Padėtis stabilizavosi 2023 m., kai darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo, nors kartu labai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui. Darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio pokyčiai rodo, kad per pastaruosius trejus metus šios bendrovės ekonominė padėtis buvo neaiški, bet sudėtinga.