TFB Service, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TFB Service DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir darbo užmokesčio modelių pokyčių. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos įmonė turėjo 13 darbuotojų, t. y. 30,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis sudarė 2 126 EUR, t. y. per metus gerokai sumažėjo -23,2 %.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos, bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 76,9 % ir dabar siekia 23. Priešingai nei ankstesniais metais, atlyginimai pradėjo mažėti - palyginti su 2021 m., jie padidėjo 7,2 %, o vidutinis darbo užmokestis sudarė 2 280 EUR.

2023 m. darbuotojų skaičius buvo stabilus, nes metų pabaigoje Bendrovėje vis dar buvo 23 darbuotojai, t. y. 0 % augimas. Šiuo laikotarpiu bendrovės vidutinis darbo užmokestis išaugo 19,4 % ir pasiekė 2 723 EUR. Šis didelis bendrovės siūlomo vidutinio darbo užmokesčio šuolis išryškina potencialias investicijas į darbo jėgą ir bendros darbuotojų kompensavimo struktūros pagerėjimą.

Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų pokyčiai atspindi ir augimą, ir atsigavimą, o tai rodo dinamišką bendrovės darbo jėgos valdymą, taip pat įsipareigojimą prisitaikyti prie kompensavimo strategijų, kurios suderina darbuotojų išlaikymą ir plėtrą.