HT Ferry Service, UAB darbuotojai ir atlyginimai

HT Ferry Service DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 22 darbuotojus, t. y. 69,2 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 157 EUR, o per metus sumažėjo 9,1 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 18. Tai reiškia 18,2 proc. metinį sumažėjimą. Įdomu tai, kad, nepaisant mažiau darbuotojų, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo: darbuotojai uždirbo 2 007 EUR, t. y. 6,9 % mažiau nei prieš metus.

Kitais metais, iki 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 15. Tai atskleidė neigiamą 16,7 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis pasikeitė ir per metus padidėjo 15,6 %. Vidutinis atlyginimas 2023 m. buvo 2321 euras.

Iš šių duomenų galima pastebėti, kad nors 2021 m. darbuotojų skaičius per metus gerokai išaugo, per kitus dvejus metus darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis kito: 2022 m. jis sumažėjo, o 2023 m. gerokai padidėjo. Darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos gali padėti mums suprasti Bendrovės transformaciją.

Apibendrinant galima teigti, kad pirmą kartą per metus bendrovės užimtumas padidėjo, tačiau per kitus dvejus metus darbuotojų skaičius sumažėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis didėjo skirtingai: iš pradžių darbo užmokestis mažėjo, o vėliau pastebimai didėjo. Šios tendencijos gali reikšti Bendrovės augimo ir investicijų į darbuotojų atlyginimus koregavimą. Tolesnė analizė ir papildomi duomenys gali suteikti daugiau įžvalgų apie Bendrovės strategiją šiuo laikotarpiu.