Būsto inžinerijos centras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Būsto inžinerijos centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 563 EUR, t. y. 3,7 proc. daugiau nei prieš metus. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis labai išaugo. Darbuotojų skaičius padidėjo 80,0% ir pasiekė 9 darbuotojus, o vidutinis darbo užmokestis išaugo 73,3% ir pasiekė 976 eurus. Tačiau, artėjant prie 2023 metų pabaigos, Bendrovės darbuotojų augimas per metus buvo neigiamas. Darbuotojų skaičius sumažėjo 44,4%, todėl 5 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo 23,7 proc. iki 745 eurų.

Analizuojant tendencijas, akivaizdu, kad Bendrovei būdingi dideli darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų svyravimai. Stiprinant savo darbo jėgą 2022 m., labai išaugo darbuotojų atlyginimai. Nepaisant to, 2023 m. ši augimo trajektorija pasikeitė, nes sumažėjo darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis. Šios tendencijos gali rodyti organizacijos strateginius verslo sprendimus ar pramonės veiksnius, darančius įtaką personalo paskirstymui ir atlyginimams.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2022 m. laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius per metus padidėjo 80,0 %, o vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 73,3 %. Tačiau iki 2023 m. pabaigos organizacijos darbuotojų skaičius sumažėjo 44,4 %, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 23,7 %. Šis darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų nepastovumas gali padėti suprasti pagrindinius Bendrovės veiksnius, turinčius įtakos darbuotojų augimui ir darbo užmokesčio koregavimui tam tikrais laikotarpiais.