Baldmanta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baldmanta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. pabaigoje, palyginti su praėjusiais metais, bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 62,5 proc. ir iš viso sudarė 13 darbuotojų. Vidutinis atlyginimas eurais vienam darbuotojui 2021 m. padidėjo 36,8 proc. ir sudarė 899 eurus per mėnesį.

2022 m. darbo jėgos dydis buvo suvienodintas, o darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nepasikeitė, vidutinis mėnesinis darbo užmokestis išaugo 27,3 proc. ir pasiekė 1 144 eurus.

2023 m. rodo didelį bendrovės darbo jėgos augimą, kuris, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo net 46,2 proc. Su šiuo augimu, bendrovė išsiplėtė iki 19 darbuotojų metų pabaigoje. Atsižvelgiant į darbo jėgos augimą, vidutinis darbo užmokestis didėjo - 28,2 proc., todėl vidutinis mėnesinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 466 eurų.

Per šiuos trejus metus Bendrovės darbo jėgos dydis ir vidutinis mėnesinis darbo užmokestis pastebimai išaugo. Nors darbuotojų skaičius svyravo augimo tempus, vidutinis atlyginimas didėjo nuosekliai kiekvienais metais.