CORPUS PRO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

CORPUS PRO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 89 darbuotojai, t. y. 11,9 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 294 eurai, o metinis augimas buvo kuklus - 2,1 proc.

Tačiau 2022 m. Bendrovė pranešė apie reikšmingus pokyčius. Iki gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 16,9 % ir pasiekė 104 darbuotojus. Kartu su šiuo augimu įspūdingas 14,3 proc. vidutinis darbo užmokestis padidėjo ir vienam darbuotojui sudarė 1 478 eurus.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, šiek tiek sumažėjo 1,0 %. Nepaisant šio minimalaus užimtumo sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis labai išaugo - nuo 2022 m. jis padidėjo 29,6 proc. iki 1 916 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio tendencijų derinį. Nors darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo ir galiausiai atspindėjo didesnes investicijas į Bendrovės darbo jėgą ir bendrą darbo užmokesčio strategiją.