MN Technologijos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MN Technologijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mes pastebėjome įtakingą darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. 33,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 5549 eurai, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis šiek tiek sumažėjo - 1,5 proc.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 8, o tai rodo 0,0 proc. metinį augimą. Deja, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 10,0 proc. iki 4994 eurų.

Tačiau 2023 - iaisiais buvo stebima pakili tendencija. Iki tos pačios galutinės datos, gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius gerokai išaugo - 150,0 proc. iki 20 darbuotojų. Kartu su vidutiniu darbo užmokesčiu buvo užfiksuotas džiuginantis augimo ženklas: palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 9,5 proc. ir siekė 5468 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis pastebimai svyravo. Nors 2023 m. darbuotojų skaičius sparčiai augo, o vidutiniai atlyginimai, nepaisant tam tikro nepastovumo, didėjo, vadovybė turi ir toliau stebėti tokias tendencijas, kad galėtų priimti pagrįstus sprendimus dėl bendros organizacijos sveikatos ir augimo.