Sophela, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sophela DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 26 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė -0,04%. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 3 246 eurus, tačiau, palyginti su ankstesniais metais, augimas buvo nepalankus -24,7 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius - iki 25, t. y. -3,8 proc. per metus. Tačiau tai buvo derinama su teigiamu atlyginimų pokyčiu, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,3 proc. iki 3 579 eurų.

Įžengus į 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 27, o tai yra daug žadantis 8 proc. metinis augimas. Kartu su šiuo augimu gerokai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 60 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 5 725 eurus.

Šie pokyčiai rodo, kad bendrovės darbuotojų lygis svyruoja, o darbo užmokesčio tendencijos labai keičiasi. Plėsdama savo darbo jėgą, ji taip pat deda bendras pastangas, kad pagerintų savo darbuotojų kompensavimą. Nors 2021 m. bendrovė patyrė darbo užmokesčio mažėjimą, vėlesniais metais ji vėl paspartino darbo užmokesčio augimą.