Tronera, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Tronera DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 34 darbuotojai, t. y. 3,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis darbuotojams tuo metu buvo 1111 EUR, kurie patyrė per metus išaugo 25,3%.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė pastebėjo darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčius. Darbuotojų skaičius sumažėjo 44,1% iki 19 žmonių iš viso. Nepaisant šio darbo jėgos sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 9,4 proc. ir pasiekė 1216 EUR.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų dinamika pradėjo atsigauti, nes darbuotojų skaičius padidėjo 42,1 proc. Bendras darbuotojų skaičius pasiekė 27, o po 2022 m. sumažėjimo gerokai pagerėjo. Vidutinis darbo užmokestis taip pat nuosaikiai augo 4,6 proc. per metus ir pasiekė 1272 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos per stebimą laikotarpį svyravo. Darbuotojai suskaičiuoti sumažėjo ir tada vėl augo, parodydami dinamišką pramonės aplinką. Kita vertus, atlyginimai kasmet pastebimai didėjo dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, rinkos poreikių, bendrovės veiklos rezultatų ir atitinkamų pramonės šakų tendencijų. Kadangi Bendrovė ir toliau susiduria su kintančia darbo jėgos dinamika, būtina atitinkamai pritaikyti ir valdyti savo strategijas, kad išliktų konkurencinga ir produktyvi.