coretech lt, UAB darbuotojai ir atlyginimai

coretech lt DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 53 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 39,5 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 3 174 Eur, t. y. -0,6 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbo jėga gerokai išaugo - darbuotojų skaičius pasiekė 77, t. y. 45,3 proc. metinį augimą. Šį šuolį lydėjo 3,8 proc. padidėjęs vidutinis darbo užmokestis; dabar darbuotojai uždirba 3293 eurus.

Artėjant 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė toliau plečiasi, joje iš viso dirba 90 darbuotojų, o tai reiškia nuosaikesnį 16,9 proc. metinį augimą. Kartu su didėjančiu darbuotojų skaičiumi vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo ir dabar siekia 3 757 eurus, o tai yra 14,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Šiose duomenyse pateiktos tendencijos aiškiai parodo Bendrovės augimo trajektoriją. Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio duomenys rodo didelę pažangą per šiuos trejus metus, atspindintį spartaus augimo ir darbo užmokesčio didėjimo laikotarpį.

2021 m., kai Bendrovė padidino savo darbo jėgą 39,5 proc., vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 0,6 proc. Tokia situacija gali susidaryti dėl naujų, pradinio lygio darbuotojų samdymo ar plėtros, kuri reikalauja didesnės darbo jėgos, kuri galėtų reikalauti mažiau apmokamų pozicijų. Šis pokytis taip pat gali reikšti, kad padidėjo pagal sutartį arba laikinų darbuotojų skaičius.

Tačiau 2022 m. potvynis pasikeitė, nes padidėjo Bendrovės darbo jėga, taip pat padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis. 45,3 proc. metinis užimtumo augimas koreliavo su 3,8 proc. vidutiniu darbo užmokesčiu. Šis augimas galėtų reikšti darbo jėgos pusiausvyros atkūrimą, nes Bendrovė, remdamasi savo pradine plėtra, pridūrė, kad jos darbo vietos bus geriau apmokamos.

Ši tendencija tęsiasi iki 2023 m., kai, nepaisant mažesnio užimtumo didėjimo (16,9 proc. metinis augimas), vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar labiau (14,1 proc.). Šie duomenys rodo, kad Bendrovė sėkmingai išplėtė savo aukštesnio mokėjimo pozicijas, išlaikydama ankstesnę pažangą samdant.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbo jėga nuosekliai augo, o vidutinis darbo užmokestis didėjo. Ateityje Bendrovės augimas gali ir toliau būti orientuotas į didesnių atlyginimų pozicijų didinimą ir į patyrusių ir pradinio lygio darbuotojų samdos pusiausvyros palaikymą.