Sipnamas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sipnamas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima pastebima bendrovės personalo ir darbo užmokesčio tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė -0,0 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis eurais siekė 795 eurus, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 17,4 proc.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 5, t. y. -50,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Šis reikšmingas darbo jėgos sumažėjimas sutapo su -8,4 proc. sumažėjusiu vidutiniu darbo užmokesčiu, kuris sumažėjo iki 728 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 5, o tai reiškia, kad metinis augimas yra 0,0 %. Tačiau vidutinis atlyginimas vėl sumažėjo -18,9 proc. ir siekė 590 eurų.

Duomenys rodo, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo. Ši darbo užmokesčio ir darbo jėgos mažėjimo tendencija gali kelti susirūpinimą dėl bendrovės finansinės būklės ir darbo sąlygų, todėl reikia atlikti tolesnį tyrimą.