SumUp EU Payments, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SumUp EU Payments DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, o per metus jos darbuotojų skaičius padidėjo 25 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 4536 EUR, o tai reiškia, kad per metus išaugo 5,1 %.

2022 m. Bendrovė toliau augo, o metų pabaigoje darbuotojų skaičius buvo 13, t. y. 30 proc. didesnis nei praėjusiais metais. Tai buvo didžiausias darbuotojų skaičiaus augimas per metus, palyginti su pateiktais duomenimis. Tuo pat metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 5139 eurų, t. y. 13,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė tęsė augimo tendenciją ir iš viso turėjo 15 darbuotojų. Tai yra 15,4 % daugiau darbuotojų skaičius per vienerius metus. Pagal šį augimą vidutinis darbo užmokestis taip pat augo ir 2023 m. pabaigoje siekė 5589 eurus. Tai reiškia, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 8,8 %.

Iš pateiktų duomenų, mes galime nustatyti šias tendencijas: Nuoseklus ir pastovus darbuotojų skaičiaus augimas ir proporcingas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė ir toliau plečia savo darbo jėgą investuodama į didesnę kompensaciją savo darbuotojams. Šis tvarus augimo modelis pabrėžia Bendrovės įsipareigojimą plėtoti stiprią darbo jėgą, kartu išlaikant konkurencingą darbo užmokesčio skalę.