Marginimas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Marginimas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Ši analizė gilinasi į darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, su kuriomis susiduria bendrovė per trejų metų laikotarpį. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbuotojų skaičius buvo 9, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, įmonės metinis augimas buvo 50,0 %. Daugiausia šiuo laikotarpiu vidutinis atlyginimas siekė 1387 eurus, o metinis augimas - 36,5 %.

2022 m. pabaigoje (taip pat gruodžio 31 d.) buvo akivaizdus tendencijų pokytis. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 11,1 proc. ir sumažėjo iki 8 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo - 43,6 proc. iki 1991 m.

Tačiau, kai mes einame į tą patį laiko tašką 2023 m., darbuotojų skaičius stabilizavosi ir išliko pastovus 8, užfiksuotas nulinis augimas. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 13,4 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki 1725 eurų.

Apskritai 2021 m. Bendrovė patyrė didelį darbuotojų augimą ir vidutinį darbo užmokestį, po to 2022 m. sumažėjo darbuotojų skaičius ir padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Vėliau, 2023 m. pabaigoje, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, o vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Kintančios tendencijos tiek personalo ir darbo užmokesčio pabrėžti sudėtingumą ir nepastovumą personalo valdymo organizacijos viduje.