AMBERMAGIC, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AMBERMAGIC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacijoje dirbo 11 darbuotojų, t. y. 22,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 820 eurų, nors buvo didelis neigiamas 10,7 proc. metinis augimas.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 9, t. y. 18,2 proc. per metus. Tai rodo, kad darbo jėgos dydis mažėja. Tačiau vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek padidėjo ir siekė 776 eurus, t. y. per metus padidėjo -5,4 %.

Nagrinėdami Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2023 m., pastebime tolesnį darbuotojų skaičiaus mažinimą nuo 2023 m. gruodžio 31 d., iš viso 8 komandos nariai - 11,1 proc. metinis augimas. Įdomu tai, kad vidutinis atlyginimas per šį laikotarpį gerokai išaugo ir siekė 917 eurų, o tai reiškia įspūdingą 18,2 proc. metinį augimą.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėgos tendencijos svyravo, o darbuotojų skaičiaus mažėjimą trumpam kompensavo nuoseklus darbuotojų darbo užmokesčio augimas. Šis modelis reikalauja tolesnių tyrimų suprasti pagrindinius veiksnius, darančius įtaką šioms tendencijoms.