WEBSTRUM, UAB darbuotojai ir atlyginimai

WEBSTRUM DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) organizacija turėjo 5 darbuotojus, t. y. 25,0 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 1 106 eurai, t. y. įspūdingas 56,3 proc. augimas, palyginti su praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) gerokai padidėjo bendrovės darbo jėga - 11 darbuotojų, t. y. 120,0 proc. daugiau nei prieš metus. Nors darbuotojų skaičius augo, taip pat didėjo vidutinis darbo užmokestis: darbuotojai vidutiniškai uždirbo 1 421 eurą, t. y. nuosaikesnis, bet vis dar reikšmingas 28,5 proc. augimas, palyginti su praėjusiais metais.

Tačiau 2023 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 5, t. y. 54,5 proc. mažiau nei 2022 m. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - iki 2 942 eurų, o tai įspūdingas 107,0 proc. padidėjimas per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius kelerius metus bendrovė patyrė dinamiškų darbo jėgos ir atlyginimų tendencijų. Nors darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat augo, o tai rodo didėjančias investicijas į darbuotojų kompensavimą. Tai rodo, kad keičiasi bendrovės personalo valdymo pobūdis, ir pabrėžia poreikį atidžiai stebėti šias strateginių sprendimų priėmimo tendencijas.