Amberteksa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Amberteksa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, ten buvo tam tikras modelis personalo ir darbo užmokesčio aspektus Bendrovės. Remiantis 2021 m. gruodžio mėn. duomenimis, Bendrovėje dirbo 5 darbuotojai, o jos metinis augimas siekė 0 %. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 863 eurus, o per metus padidėjo 20 proc.

Kitais, 2022 m. gruodžio mėn., Bendrovė ir toliau išlaikė 5 darbuotojų lygį, o tai reiškia, kad jos metinis augimas nepasikeitė. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,8 proc. iki 929 eurų.

Tačiau naujausiais duomenimis, susijusiais su 2023 m. gruodžio mėn., užimtumo scenarijus labai pasikeitė. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 20 proc., o darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4. Tuo pačiu metu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 34,5 proc. iki 1250 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors Bendrovės bendras darbo užmokestis augo, 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičius sumažėjo. Tai reiškia galimą Bendrovės plėtros strategijos pakeitimą arba galimus darbo užmokesčio struktūros pokyčius, todėl, nepaisant sumažėjusio bendro darbuotojų skaičiaus, darbuotojams gali būti mokamas gerokai didesnis atlyginimas.